Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer του Heavenly Bodies αποκαλύπτει δύο από τα σενάρια του παιχνιδιού

Η 2pt Interactive δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Heavenly Bodies, στο οποίο παρουσιάζει δύο από τα σενάρια του παιχνιδιού, τα Data και Minerals. Πρόκειται για έναν τίτλο στον οποίο καλείστε να λύσετε χωρικά puzzles, εκτελώντας μεγάλα επιτεύγματα της επιστήμης και της μηχανικής και όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια της βαρύτητας. Έτσι λοιπόν, στο σενάριο της Data θα έχετε την ευθύνη να συναρμολογήσετε ένα μεγάλο πύργο επικοινωνίας, δημιουργώντας μία σύνδεση μεταξύ του σπιτιού και του σύμπαντος. Όσο για το σενάριο των Minerals, θα έχετε τον έλεγχο ενός σκάφους το οποίο θα βοηθήσει στην εξόρυξη εδαφών μίας κοντινής αστεροειδούς ζώνης. Τέλος, κάθε ένα από αυτά τα σενάρια μπορεί να παιχτεί είτε από έναν μόνο πάικτη είτε με φίλο σε τοπικό επίπεδο.

Το Heavenly Bodies θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσω Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*